Petra over daten met Jaap na BZV: "We hebben heel wat uren samen doorgebracht"

Petra doet haar verhaal

boer-zoekt-vrouw-petra
KRO NCRV BZV

Je zou Boer Zoekt Vrouw inmiddels bijna verwarren met Temptation Island, zoveel reuring is er nog terwijl het programma al is afgelopen.

Jaap houdt de gemoederen nu eenmaal flink bezig door zijn uitspraak: "Ik ben bang dat ik verkeerd heb gekozen, Yvon.” En al helemaal toen bekend werd dat hij inderdaad nog met Petra gedatet heeft, maar het met haar uiteindelijk ook niet is gelukt. We zijn benieuwd: lag dat aan Jaap of Petra? Petra doet haar kant van het verhaal op de website van Boer Zoekt Vrouw.

Herkansing
Petra was aangenaam verrast toen Jaap haar een bericht stuurde. "Ik wist niet wat mij overkwam, die zag ik niet aankomen."

De twee spraken stiekem af en Petra werd er enthousiast van. "Het voelde goed. Dit voelde als een unicum. We kregen een second chance elkaar te leren kennen, en dat deden we. We spraken meerdere keren af, en hebben zo heel wat uurtjes samen doorgebracht.”

Of toch niet?
Op de website van Boer Zoekt Vrouw vertelt ze dat Jaap uiteindelijk niet meer verder wilde. "Spijtig maar waar vertelde Jaap mij vorige week dat hij niet verliefd op me is, en weinig gevoelens voor mij heeft. Ondanks dat dit wel even aankwam weet ik die eerlijkheid erg te waarderen. Wat er niet is, is er niet. We hebben in elk geval een second chance gekregen, en daar ben ik dankbaar voor.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder