First Dates-kandidaat leert je hoe je iemand zo bot mogelijk afwijst

Een cursus direct zijn voor gevorderden

first-dates-roy
First Dates BNNVARA

First Dates-kandidaat Roy is niet bekend met de uitdrukkingen 'om de hete brij heendraaien', 'ghosting', 'frienzone.' Roy is á la Marnix (Boer Zoekt Vrouw) recht voor zijn raap, alleen waar Marnix fan is van beeldspraak, laat Roy ook dat achterwege en gaat voor de directe variant.

Botte boer
Tussen Sjef en Roy was er tijdens de date geen greintje chemie te bespeuren, dus we hadden ook niet verwacht dat er een positief antwoord uitkwam na de vraag 'willen jullie elkaar nog een keer zien?' Maar Roys reactie was nu ook weer niet nodig, vinden veel Twitteraars.

Sjef, een 36-jarige leraar uit Geldrop, antwoordde nog vrij keurig: "Ik zou het leuk vinden om elkaar sowieso nog een keer te zien buiten de camera's om." Na een ongemakkelijke stilte zegt Roy wat we soms allemaal denken na een niet geslaagde date, maar niet durven zeggen. "Ik heb al vrienden genoeg en heb er niet nog eentje nodig.”

Twitteraars zijn het met elkaar eens: Roy is een eerste klas hork. Wat vind jij?

Roy's reactie
Aan het AD vertelt Roy dat hij geen spijt heeft van zijn afwijzing. "Je kunt beter eerlijk zijn, dan uit medelijden zeggen dat je wel vrienden wilt blijven. Daar pas ik voor.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder