Wat blijkt: niet boer Jaap, maar Marian beëindigde de relatie

Jaap doet een boekje op

Face, Skin, Facial expression, Chin, Head, Cheek, Forehead, Eyebrow, Wrinkle, Nose,
Boer Zoekt Vrouw

Waar het bij Wim en Marit slechts goede montage was (Marit was in Vietnam), kwam Jaap toch echt alleen naar de reünie zonder dat Marian (of Petra) met een goed excuus afwezig was. De Noord-Hollandse snijbloemenkweker twijfelde tijdens de citytrip of hij de juiste keuze had gemaakt, waarna hij Petra met hangende pootjes belde (wat uiteindelijk ook op niets uitliep).

Marian vertelde op de Boer Zoekt Vrouw-website al dat niet alleen Jaap twijfelde, maar ook zij zag het niet meer helemaal zitten. Maar wat blijkt? Niet Jaap, maar de Almelose blondine was degene die het uitmaakte. Dat verklapt Jaap aan het AD.

Aap uit de mouw
Jaap kreeg de vraag waar het mis ging tussen de twee. Daarop antwoordde de boer dat het allemaal te snel ging. "Marian en ik hebben allebei fouten gemaakt na de citytrip, maar daar ga ik niet te veel over zeggen, want dat vind ik niet netjes naar haar toe."

Jaap ging twijfelen aan zijn keuze, maar ook Marian wist het allemaal niet meer. Jaap: "Ik wilde het nog wel een kans gegeven, maar zij heeft er uiteindelijk een punt achter gezet."

Moeilijk om naar te kijken
Dat Marian twijfelde, neemt niet weg dat ze het nog steeds een leuke man vindt. Ze vertelt dat ze even moest slikken toen ze Jaap alleen in de reünie-aflevering zag verschijnen. “Ik vind Jaap nog steeds een leuke man, dus ik vond het soms best moeilijk om de beelden te zien omdat de emoties dan weer boven komen. Maar over het algemeen vond ik het heel mooi. Ik beleefde de goede momenten met Jaap opnieuw. Ik gun Jaap zijn liefde, want het is een leuke man en hij wil zo graag een vrouw dus ik hoop dat dat lukt."

Bekend gezicht
Wellicht klimt ze volgend seizoen weer in de pen voor een nieuwe boer? Voor degenen die het nog niet gezien hadden: Marian deed in 2012 ook al eens maar aan Boer Zoekt Vrouw, toen schreef ze melkveehouder Martin en eindigde bij de laatste vier.

Oh, en nog een update: boer Wilfred en boerin Saskia vertelden tijdens de reünie dat ze beiden - ondanks een uitgebreid onderzoek - nog geen vlinders voelden voor iemand. Wel nu: er is een hele leuke update.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder