Emma Stone speelt Cruella De Vil in Disney’s live action film Cruella

Dit is alles wat we weten over de film

emma-stone-live-action-film-cruella
Getty Images

Disney heeft de smaak te pakken wat betreft live-action versies van hun bekende animatiefilms. Beauty and the Beast, The Jungle Book en Maleficent waren al een groot succes.

Één van de eerste animatiefilms waarvan een live-action versie is gemaakt (in 1996 al!), is 101 Dalmatiërs. Nu komt er nog een live-action film gebaseerd op 101 Dalmatiërs, maar dan een prequel. Waarom we daar extra blij mee zijn? Omdat Emma Stone de rol van Cruella De Vil op zich neemt.

Regisseur en hoofdrol

De Amerikaanse nieuwssite Deadline maakte afgelopen dinsdag bekend wie de film gaat regisseren. Een bron vertelt: “Disney onderhandelt met Graig Gillespie van I, Tonya om Cruella te regisseren. Emma Stone speelt de vrouw die de vacht van de 101 dalmatiër-pups begeert om de perfecte bontjas te maken.”

Origin story
De live-action film Cruella gaat in op het verleden van Cruella De Vil. Wat we precies kunnen verwachten? Een andere bron vertelt aan The Hollywood Reporter: “Stone speelt de beruchte schurk Cruella De Vil in een afkomstverhaal dat plaatsvindt in de vroege jaren ’80 met een punk vibe.”

Untold stories
Waar de meeste live-action films het verhaal van de animatieversie (bijna) een-op-een volgen, is dat bij deze film dus niet het geval. Vermoedelijk kun je Cruella vergelijken met Maleficent, waarin wordt ingegaan op de jongere jaren van de schurk uit Disney’s Doornroosje. Wanneer Cruella uitkomt, is nog niet duidelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder