Wel in voor een trio? Dan is dit nieuwe tv-programma iets voor jou

Wie durft?

tv-programma-zoekt-stellen-trio
Vidar Nordli-Mathisen

Men noemt het de droom van iedere man, maar voor vrouwen is het ook wel behoorlijk spannend: een trio. Voor het geval jij en je partner in zijn voor een beetje spanning tussen de lakens en een ménage à trois wel zien zitten: er is een nieuw televisieprogramma in de maak dat op zoek is naar koppels die een trio overwegen.

Oproep
De productiemaatschappij Blue Circle deelt een oproep op Facebook. Het bedrijf richt zich op ‘avontuurlijke stellen die openstaan voor een trio’.

Avontuurtje
Om welk nieuw televisieprogramma het precies gaat, is niet bekend. Wat wel al duidelijk wordt, is dat de stellen gekoppeld worden aan een vrijgezel die ook in is voor het avontuur: “Voor een nieuw televisieprogramma zijn wij op zoek naar stellen die samen op date willen met een potentiële kandidaat voor een trio.”

Benieuwd geworden? (Vrijblijvend) aanmelden kan hier.

Mensen vertellen over trio
Mocht je – met of zonder hulp van het nieuwe tv-programma – overwegen een trio te proberen, lees dan vooral even de ervaringen van vier mensen die het uitprobeerden. Ze komen allemaal langs: het geplande trio, het dronken trio, het voelde-als-een-warm-bad-trio en het van-een-koude-kermis-thuiskomen-trio.

Advertentie - Lees hieronder verder