Doodsoorzaak oud GTST-acteur Dave Mantel (37) bekend

Dat laat een ingewijde aan RTL Boulevard weten

Zondag werd bekend dat GTST-acteur Dave Mantel op zaterdagochtend 1 december heel plotseling is overleden. Het intens verdrietige nieuws werd bekendgemaakt via Dave's persoonlijke Instagramaccount. Een insider laat nu aan RTL Boulevard weten wat de doodsoorzaak van de 37-jarige acteur is.

Oorzaak
Volgens een ingewijde heeft Dave's hart het zaterdagochtend plotseling begeven. Verder werd verteld dat Dave eerder kampte met gezondheidsproblemen aan zijn maag en galblaas. Problemen aan zijn hart waren niet bekend.

Dave wordt aanstaande zaterdag in besloten kring gecremeerd.

Geliefde collega
Dave was geliefd in de entertainmentbranche, collega's reageerden vol ongeloof op het nieuws. De acteur was een drukbezet man. Vanaf 2013 was de acteur twee jaar in Goede tijden, Slechte Tijden te zien als Menno Kuiper, partner van Lucas Sanders.

Verder was hij onder andere te zien in films als De groeten van Mike en Spijt! en speelde hij rollen in de series Danni Lowinski, Divorce en Dokter Tinus. Sinds 2015 vertolkte hij de hoofdrol van Frank Farmer in de musical The Bodyguard.

Strijd tegen vrouwenhandel
In zijn vrije tijd was Dave druk als foto- en videograaf. Daarnaast was hij al vier jaar ambassadeur voor de stichting Free A Girl om meisjes in de gedwongen prostitutie te bevrijden.

Advertentie - Lees hieronder verder