Auw: Anouk pijnlijk eerlijk over The Voice of Holland-kandidaat

Streng maar rechtvaardig, zullen we maar zeggen

the-voice-anouk-walter
RTL The Voice

Anouk jureert in The Voice of Holland volgens de uitdrukkingen 'streng, maar rechtvaardig' en 'recht voor z'n raap.' In de uitzending van afgelopen vrijdag was Anouk wat voorgenoemde kwaliteiten betreft weer in topvorm.

Maak kennis met Walter. Een violist die het in The Voice of Holland probeert als zanger. Ali B is enthousiast en drukt op de knop, Anouk wat minder. Maak daar maar heel veel minder van, en dat steekt ze niet onder stoelen of banken.

Walter zingt het nummer Viva La Vida van Coldplay begeleidt zichzelf erbij met zijn viool. Niemand lijkt onder de indruk, maar Ali B drukt toch op het laatste moment op de knop, tot groot ongenoegen van Anouk.

Opkroppen
Eerst zit Anouk zich zichtbaar te ergeren in haar stoel, als Ali B in gesprek is met zijn nieuwe aanwinst, en dan móet het er toch uit. Walter zegt immers dat hij de kans de finale te winnen nihil vindt. "Ik ben niet zo blij dat je door bent. Omdat ik het gewoon echt niet goed vond. En ik denk: 'Ja, dan moeten we het zo dadelijk nog een keertje aanhoren. Ik weet niet wat Ali gaat doen is zo'n korte tijd, om jou een soort omkeer te geven waardoor het in een keer fantastisch gaat worden. Daar geloof ik niet in," aldus Anouk.

Lil'Kleine is het met Anouk eens. "Ik zou het lekker bij vioolspelen houden," zegt hij.

Benieuwd naar het optreden van Walter?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder