Stevens vrouw was niet blij met zijn innige band met 'Robinson mattie' Dominique

Stevens vrouw zat tijdens de opnames hoogzwanger thuis

Naarmate de afleveringen vorderen, zijn steeds meer mensen er zeker van: er is meer gaande dan een simpele 'wij zijn beste maten op Expeditie Robinson' relatie. Twitter weet het in ieder geval zeker: het is niet alleen maar vriendschappelijk tussen Steven Brunswijk en Dominique.

Maar is dat ook echt zo? Kiki Düren vraagt hem de hemd van het lijf. Daarin verklapt hij niet alleen wat er nu precies tussen hem en 'Do' speelde, maar ook wat zijn hoogzwangere vrouw er thuis op de bank van vond.

En?
"Ik denk dat heel veel mensen willen weten wat er precies gebeurd is tussen Do en jou op finalisteneiland," zo vraagt Kiki. Hier doelt ze natuurlijk op het 'alledaagse' Dirty Dancing-tafereel wat zich op het eiland afspeelde, waarbij 'beste vrienden' Steven en Dominique dé lift uit de filmklassieker nadeden in de Filipijnse zee en Steven per ongeluk Dominique's voorgevel aanraakt.

Hét antwoord
Stevens antwoord: "Mensen worden heel creatief. Maar er was niet zo veel." Vervolgens vraagt Kiki of hij thuis ruzie kreeg van de beelden. "Nee," antwoordt hij. "Maar ze vond het niet leuk om te zien. Maar later zei ze; 'het is een spel, dat snap ik ook wel.'"

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bevallen
C'est ça, dat is duidelijke taal. Kan iedereen weer rustig ademhalen. Er is geen huwelijk gesneuveld met een hoogzwangere vrouw die thuis zat.

Over die hoogzwangere vrouw gesproken. Stevens vrouw Ayla is op 10 augustus bevallen van hun dochter Naleya. De twee hadden al twee kinderen; een dochter en zoon.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder