Twitteraars gaan los over het 'slechte einde' van Ik Weet Wie Je Bent

Gevalletje flashback naar Lost

daan-schuurmans-ik-weet-wie-je-bent
Still Ik Weet Wie Je Bent

De Nederlandse serie Ik Weet Wie Je Bent doet een 'Lost-je' wat einde betreft. Voor degenen die Lost niet kennen: de meeste mensen bleven de serie alleen kijken in de hoop uiteindelijk - in het laatste seizoen - antwoord op alle vragen te krijgen. Spoiler: die kregen ze niet.

Bij 'Ik Weet Wie Je Bent' is hetzelfde aan de hand. Zondagavond was de laatste aflevering van de spannende NPO-serie, waarin onder anderen Daan Schuurmans, Gaite Jansen en Ariane Schluter spelen. Fans keken uit naar de ontknoping, maar kwamen van een koude kermis thuis.

En nu?
De serie begon in de eerste aflevering met de grote vraag: waar is Anna van Leer? En wat heeft Daniël Elias ermee te maken? Daar kwamen bij: welk verhaal vertelt Anna aan de politie? En is er iets wat Sonny niet vertelt? Er waren toen dus nog zoveel vragen, zo weinig antwoorden.

Nu, zo'n zestien weken later, bij het einde van het seizoen, zijn er nog steeds weinig antwoorden. "Eva lag toch in een volkstuin dood te wezen. En dan is ze ineens omgekomen bij een auto ongeluk?" klinkt het op Twitter.

Twitteraars reageren hetzelfde als in het 'Lost-tijdperk': "Voor niks gekeken dus."

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder