Temptation-aartsrivalen Alex en Niels strijden vanavond tegen elkaar in de ring

Wie gaat er winnen?

GTST is er niks bij. De liefdesdriehoek van Temptation Island (bestaande uit Rosanna, Niels en Alex) bezorgt ons gratis onze dagelijkse portie drama.

Laten we zeggen dat Niels en Alex niet bepaald goed door één deur kunnen. Niet alleen in de letterlijke zin (hallo giant spierbundels), maar ook in de figuurlijke. De twee gingen in oktober al bijna met elkaar op de vuist op de seksbeurs Loversland.

Nu maken ze zich op voor ronde twee. Dit keer alleen wel op de professionele manier. Ze gaan vanavond professioneel de strijd met elkaar aan in de boksring.

Recap
In oktober stapte Alex tijdens Loversland op Niels af en daagde hij hem uit voor een gevecht in de ring. Niels moest daar niets van weten. Niet alleen omdat het Alex is die het hem vroeg (hallo intens alfamannetje en aartsrivaal), maar ook omdat hij geen bokservaring heeft - in tegenstelling tot Alex.

Toch wel
Daar is Niels zo te zien op teruggekomen. Hij gaat toch de strijd aan met Rosanna's Tempa-scharrel. Vanavond zullen de twee mannen tegen elkaar vechten tijdens de WFL Boxing Influencers; een programma waarin - heel toevallig - influencers het tegen elkaar opnemen in de boksring.

Zo te zien heeft Niels flink wat trainingen (en eiwitshakes) achter de rug. Check even de grootte van zijn armen...

Uitgezonden
Helaas, helaas: de wedstrijd wordt niet live uitgezonden en is alleen te bekijken in Topsportcentrum Almere. Mocht je de behoefte voelen erbij te willen zijn, dat kan. Er zijn nog kaarten te koop. Maar gelukkig bestaat ook social media en zien we hoogstwaarschijnlijk alles voorbij komen op Instagram.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder