BZV-koppel Anita en Frank is uit elkaar

Na acht jaar samen geiten houden is de koek nu op

Goats, Goat, Cow-goat family, Livestock, Herd, Goat-antelope,
Boer Zoekt Vrouw

A trip down memory lane op de boerderie. In 2010 deed geitenhouder Frank mee aan seizoen vijf Boer Zoekt Vrouw. Met 1029 brieven was de Limburgse goedlachse krullenbol by far de populairste boer die meedeed.

Anita bleek uiteindelijk de uitverkorene die na de logeerweek bij Frank mocht blijven om samen geiten te verzorgen. De twee waren acht jaar lang een gelukkig stel. Nu blijkt dat de koek op, zo vertellen ze op de site van Boer Zoekt Vrouw.

'De koek is op'
De twee vertellen dat ze onlangs in goed overleg hebben besloten dat de liefde over is. Ze zijn nu een maand uit elkaar. "We hebben geweldige jaren met elkaar gehad, maar merkten dat de koek een beetje op begon te raken", vertelt Frank. "Gelukkig zijn we in goede harmonie uit elkaar. Anita is op zoek naar andere woonruimte en tot die tijd woont ze nog bij mij op de boerderij."

Anita vult aan: "Er is absoluut geen ruzie, dus we kunnen op deze manier rustig aan het idee wennen dat we geen stel meer zijn. Toevallig loopt het ook samen met mijn zoektocht naar een andere baan als dierenarts. Alles verandert. Gelukkig kan ik wel positief naar het nieuwe jaar uitkijken."

Nieuwe ronde
Wie weet zien we Frank nog een keer voorbij komen in een nieuw seizoen BZV? Who knows.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder