Niet een, maar twee BZV-koppels verwachten een kindje

Met de voortplanting op het boerenland zit het wel goed

People, Social group, Community, Team, Event, Leisure,
Boer Zoekt Vrouw

Onlangs vond de Boer Zoekt Vrouw-afterparty weer plaats. Daar bleek dat boeren naast heel hard werken, ook heel hard kunnen feesten. Maar ook bleek dat het met de vruchtbaarheid op het boerenland gestaag gaat.

Een get together is altijd een goed moment om erachter te komen hoe het met alle BZV-stelletjes is. Helaas kwamen we er op die manier achter dat geitenboer Frank weer vrijgezel is. Maar er was ook veel goed nieuws. Qua 'huisje, boompje, beestje' blijkt het wel goed te zitten op de weilanden. En dan bedoelen we niet alleen de schapen, geiten en koeien.

Twee jongetjes
Schapenboer Jan en zijn Rianne kwamen stralend het feestje binnengelopen. Één ding werd snel duidelijk; Rianne is zwanger. Nadat het stel in oktober 2017 hun eerste zoontje Melle verwelkomde, verwachten ze in april hun tweede kindje.

En ook het geslacht wordt al verklapt. “Gaan we het ze zeggen?” Rianne kijkt Jan verwachtingsvol aan. “Ja, vooruit.” zegt Jan. “Het wordt een jongetje! Twee kereltjes.” Dat er een broertje op komst is, snapt de kleine Melle nog niet. “Hij heeft ook totaal geen interesse in de buik. Maar ja, hij is natuurlijk ook nog maar dertien maanden.”

Boer Zoekt Vrouw

Meer babynieuws
Ook boer Henk (de razend populaire - 1100 brieven - melkboer uit seizoen zes) en zijn Fiona zijn dolblij. Niet alleen zijn ze vorig jaar getrouwd, ook breidt hun gezin komende lente uit van twee naar drie kinderen.

Fiona vertelt: “Ik moet nog vier maanden, het ziet er goed uit en ik voel me goed! We weten niet wat het wordt, dat wisten we bij onze vorige twee kinderen ook niet.” Henk voegt daar aan toe: “We vinden dat mooi van de natuur eigenlijk, dat je verrast wordt. Je weet al zoveel van het leven…”

Het BZV-ste heeft al twee kinderen, Owen van 3 en Jolene van 1,5 jaar oud.

Boer Zoekt Vrouw
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder