Tony Junior verklapt échte reden achter plotselinge vertrek Expeditie Robinson

De dj gaat in een interview dieper in op de reden van zijn vertrek

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het moment van de meest onverwachte exit in Expeditie Robinson ooit staat waarschijnlijk nog in je geheugen gegrift. In die van ons in ieder geval wel. Na Donny's exit, besloot ook Tony Junior het voor gezien te houden op het onbewoonde eiland. Aan Viva gaat de dj dieper in op de reden van zijn vertrek.

To the moon and back
Zoals hij al eerder vertelde, had Tony heimwee naar huis. En dan vooral naar zijn grote liefde Maan die, zo blijk nu, een belangrijk optreden had waar Tony niet bij kon zijn. ''Ik zat al een tijdje met heimwee en op dag zeven had ik mijn dieptepunt omdat ik wist dat Maan die dag op Pinkpop zou staan, en ik daar niet bij kon zijn.''

Grootse plannen
Kortom; Tony is ook maar een mens. Een mens dat dolverliefd is. Zelfs dermate verliefd, dat de 29-jarige dj al nadenkt over nageslacht met de 21-jarige zangeres.

"Als ik doodga en ik heb geen kinderen op de wereld gezet, dan voel ik me mislukt als mens, als man. Alles wat ik nu doe, is voor mijn kinderen later. Begrijp me niet verkeerd, ik zeg niet dat ik volgende week kinderen wil met Maan, maar over een jaar of drie hoop ik wel vader te zijn. Ik wil een jonge pa worden, mijn vader en ik schelen dertig jaar, en dat is perfect'', aldus Tony.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder