Hilary Duff: "Er zijn gesprekken gaande over een Lizzie McGuire reboot"

“Hey now, hey no-how! This is where dreaaaams are made of!”

lizzie-mcguire-hilary-duff
Still Lizzie McGuire Movie

Waarschuwing, van de volgende informatie ga je je oud voelen. Heel oud. The Lizzie McGuire Movie - oftewel het slot van de serie - kwam vijftien jaar (!) geleden uit. Het is dus vijftien jaar geleden dat je je in de bioscoopstoel zat in te beelden dat niet Lizzie, maar jíj op het podium van het Colosseum (???) stond te zingen: “Hey now, hey no-how! This is where dreaaaams are made of!” Tijd voor een reboot dus!

Lizzie McGuire 2.0
Dat wilde je vroeger toch? Lizzie McGuire zijn, Hilary Duff dus. De actrice is nu 31 jaar en qua looks een beetje veranderd, zie je in de video onderaan het artikel, maar we zien het zeker voor ons: een 31-jarige, platina blonde Lizzie McGuire.

En die komt er, zegt Hilary Duff in een interview met ET. Oké, correctie: de kans is gróót dat er een reboot komt van Lizzie McGuire. Of dat een (Netflix)-serie wordt, of een film, dat is ook nog niet bekend. Een journalist van de Amerikaanse website vroeg in een interview of er gesprekken gaande zijn over Lizzie McGuire 2.0. "Ja," zei Hilary standvastig. De actrice dekte zich vervolgens wel meteen in. “Ik wil nog niemand te enthousiast maken, want er staat nog niks gepland. Maar, ja: ik hield zoveel van Lizzie. Ik denk dat ze heel belangrijk was voor meiden in een belangrijke tijd van hun leven. Ik denk dat ze op deze leeftijd opnieuw belangrijk voor hen kan zijn.”

Sorry Hilary, maar ons niet te enthousiast willen maken, is mislukt. You had us at 'Ja, er zijn gesprekken gaande.'

Mama Lizzie?
Maar in welke verhaallijnen zou Lizzie zich op deze leeftijd verwikkelen? Daar heeft Hilary nog geen duidelijk antwoord op. "Daar hebben we veel gesprekken over en ik denk er ook zelf voor over na. Ik denk niet dat ze al mama zou zijn, maar dat zou ze wel snel kunnen worden.”

Benieuwd naar het fragment?

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder