Jennifer Lopez en Will Smith overwogen remake A Star Is Born

J.Lo hartje Will Smith: wie ziet het voor zich?

a-star-is-born
A Star Is Born

Stel je voor: niet Lady Gaga en Bradley Cooper als Ally en Jackson, maar Jennifer Lopez en Will Smith. Het had gekund, vertelde J.Lo onlangs in gesprek met Extra.

Jenny from the block is druk in de weer haar nieuwe film Second Act te promoten en vertelde tijdens een persinterview over haar A Star Is Born plannen. "Will Smith en ik hebben het over de film gehad en ook over het maken van een script, maar het is niet van de grond gekomen. Dat gaat soms zo, met projecten."

Cupido
We zien het even niet voor ons; Will Smith en Jennifer Lopez, maar Bradley Cooper en Lady Gaga hadden we ook niet naast elkaar gezet en A Star Is Born-fans weten hoe dat heeft uitgepakt...

Ook J.Lo is fan. "Ik ben heel trots op het feit dat Bradley zijn eerste film regisseert. En ook om te zien dat Lady Gaga haar ding doet in de film is echt geweldig."

Winnaars
A Star Is Born nog niet gezien? Schaam je! Doe jezelf een plezier en bekijk Lady Gaga en Bradley Coopers on screen love story op het witte doek nu het nog kan, want mán, wat een chemie hebben die twee. Het verhaal en de liedjes blijven daardoor nog een tijd door je hoofd dwalen. Als je ons niet gelooft, neem het dan aan van filmcritici: de film is genomineerd voor vijf Golden Globes, waaronder voor Beste Film, Beste Regisseur, Beste Acteur en Beste Actrice.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder