Lekker loeren: ontmoet de twee nieuwe verleiders van Temptation Island

De Tempa-gekte is weer begonnen!

twee-verleiders-emma-jietse-temptation-island
Temptation Island

De Temptation Island-gekte is officieel weer begonnen. De opnames zijn gestart en de eerste verleider is al binnen (heb je haar al op social media gestalkt?). RTL Nieuws maakt nu nummer twee en drie bekend. Ontmoet verleiders Jietse en Emma.

Jietse
De eerste mannelijke verleider waar we kennis mee maken is Jietse. De Vlaming woont momenteel in Sint-Michiels en komt uit Brugge. Hij heeft een eigen kledingmerk opgezet: 2Young. Jietses Instagram-account staat momenteel op privé, dus Insta-stalken kan alleen als hij je accepteert. Gelukkig voor ons staan zijn foto’s op Facebook op openbaar:

Emma
De tweede verleider die RTL Nieuws onthult, is Emma. De Vlaamse schone neemt een pauze van haar dagelijkse baan in de horeca om het de mannen op het Temptation-eiland lastig te maken. Gelukkig voor ons heeft Emma wel gewoon een openbare Instagram:

Kimberly
De verleider die in oktober al uitlekte, is de 21-jarige Kimberly Herman. Volgens Het Laatste Nieuws werkt de Belg – wanneer ze niet aan het verleiden is, bedoelen we dan – als serveerster bij Club Roxy in Antwerpen. Wie haar Instagram-pagina bekijkt (die ook privé is, helaas), merkt dat Kimberly bevriend is met Billy en Andrea, ex-verleiders van Temptation Island. We zijn heel benieuwd naar de verleidingskills van Kimberly, vooral na de eventuele tips van ervaringsdeskundigen Billy en Andrea.

Advertentie - Lees hieronder verder