Netflix komt met nieuwe horror-thriller met Sandra Bullock in de hoofdrol

Goed verhaal, sterrencast, Oscarwinnende regisseur, check!

netflix-original-horror-thriller-bird-box
NetflixYouTube

Wanneer de cast goed is, weet je dat de film goed is. Aan de trailer van de nieuwe Netflix Original-film Bird Box te zien, is dat nu weer zo. Oscarwinnares Sandra Bullock speelt de hoofdrol in de horror-thriller en geloof ons, deze trailer wil je even zien.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het verhaal
In de film wordt de mensheid uitgemoord door een mysterieuze kracht. Wanneer je het ziet, verandert het in je grootste angst. Het gevolg is dat je jezelf een gruwelijke dood in jaagt. De enige manier om te overleven, is om niet te kijken.

Malorie (gespeeld door Sandra Bullock) vlucht met haar kinderen naar een plek die veilig zou moeten zijn. Ze leggen een reis van twee dagen af, langs en over een gevaarlijke rivier, geblinddoekt. De mysterieuze kracht probeert hen ondertussen te pakken te nemen.

Cast
Andere acteurs die in Bird Box spelen, zijn Trevante Rhodes (Moonlight), Sarah Paulson (Ocean’s 8, New Year’s Eve) en John Malkovich (Johnny English, Beowulf). De Deense Oscarwinnares Susanne Bier verzorgt de regie van de Netflix-film.

Wanneer?
Mensen die wel in zijn voor een spannende film hoeven niet meer lang te wachten. Bird Box verschijnt 21 december op Netflix.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder