Maak je op voor het ongemakkelijkste moment in de geschiedenis van First Dates

Operatie independent woman mislukt

image
Still First Dates

First Dates-kandidaat Eline heeft een zeer vermakelijk verhaal als het onderwerp 'blunders op een eerste date' ter sprake komt op verjaardagen. En wij hebben dankzij haar (en Fred van Leer, hij deelde het fragment op Instagram) een video die ons op chagrijnige momenten meteen opvrolijkt, zo ongemakkelijk grappig zijn haar teksten in combinatie met de blunder.

Wie First Dates kijkt, weet dat het programma an sich al ongemakkelijke momenten met zich mee brengt: de ontmoeting aan de bar (drie zoenen, één kus, een knuffel, begint het gesprek soepeltjes?) en het eind: wie betaalt de rekening?

Fail
Eline probeert als een independent woman over te komen (met de nadruk op probeert) waardoor dat moment nóg ongemakkelijker wordt. We durven wel te spreken van het ongemakkelijkste moment ooit van First Dates.

'Zakenvrouw' Eline wil splitten. "Als een man de rekening betaalt dan hangt daar een soort van onzichtbaar kaartje aan waar 'seks' opgeschreven staat. Ik wil dat gewoon voorkomen," verklaart ze.

Bovendien werkt ze gewoon fulltime en kan dus prima haar eigen broek omhoog houden, gaat ze verder. Haar date Robert moet een beetje grinniken en grapt: "Independent woman!" "Zeker," antwoordt Eline.

Eline in actie
Dan is het moment daar, Elines moment of fame, het pinautomaat komt tevoorschijn, ze legt haar pas op het apparaat en dan... geen saldo.

"Hahahahahahahahahahahahaha," aldus Fred van Leer in de caption op Instagram, aldus heel Nederland.

Geen cent te makken
Maar Eline heeft een goede verklaring. "Ik heb een vrij dure tas gekocht deze maand. Die wilde ik van mijn eerste salaris kopen," en met trots showt ze haar Gucci-tas.

Ze sluist wat geld van haar spaarrekening door naar haar lopende rekening en dan lukt haar independent woman-actie alsnog. Halfjes, dat wel.

Benieuwd naar het fragment?

Advertentie - Lees hieronder verder