Riverdale-fans: ontmoet (eindelijk!) de moeder en zus van Jughead

Maak kennis met Gladys en Jellybean

riverdale-jughead-moeder-zus-gladys-jellybean
Riverdale

Na twee-en-een-half seizoen van Riverdale is het nu eindelijk zo ver: in de nieuwste aflevering van de serie ontmoeten we de moeder en zus van Jughead. Ontmoet Gladys en Jellybean Jones.

Riverdale

Gladys en Jellybean
Het was even wachten op de ontbrekende gezinsleden van Jugheads familie, maar dan heb je ook wat. Riverdale introduceert met Gladys en Jellybean twee interessante nieuwe personages. Want, ligt het aan mij, of is Jugs moeder véél gewelddadiger dan Jughead en F.P. Jones?

Geweld
We hebben haar pas net ontmoet, of ze martelt Penny Peabody al met een mes en god weet wat nog meer. Jellybean staat trouwens ook wel haar mannetje. Wanneer Penny Archie probeert te vermoorden, verschijnt de kleine Jellybean daar met een katapult waarmee ze de volwassen vrouw in één keer K.O. slaat.

Actrices
De rol van Jugheads moeder wordt gespeeld door bekende actrice Gina Gershon. Zij speelde onder andere in P.S. I Love You, LOL en Showgirls. De jonge Trinity Rose Likins speelt Jellybean in de serie. Ze is bekend van 12 Days en Unspeakable.

Foto's op de set
Vooral Gina lijkt enthousiast over haar rol in Riverdale. Haar Instagram staat vol met foto’s van haar en andere castleden op de set. Is dit allemaal voor haar scènes in de vorige aflevering van Riverdale, of kunnen we in de toekomst nog meer Gladys en Jellybean verwachten? Het lijkt er wel op, aan de foto’s te zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder