Lil Kleine smeekt Kevin om bij zijn team te komen in The Voice of Holland

'Ik geef je mijn huis, mijn auto, mijn geld, alsjeblieft. Je bent niet normaal goed.'

blind-audition-kevin-storm-the-voice-of-holland
The Voice of Holland

Gisteravond vonden de laatste Blind Auditions van The Voice of Holland plaats. Kevin Storm is de allerlaatste kandidaat die de coaches probeert te overtuigen om te draaien. En overtuigen doet hij. Iets met saving the best for last, als je het de coaches vraagt.

De 26-jarige Kevin zingt het lied Unknown (To You) van Jacob Banks. Benieuwd naar zijn auditie? Bekijk de video hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Drie stoelen
Lil Kleine, Ali B
en Waylon draaien meteen. Anouk niet. Mocht je dit interpreteren als een afkeuring van Anouk, dan heb je het goed mis. Wanneer Kevins optreden voorbij is, wil Anouk uitleggen waarom ze niet kon draaien.

De reden heeft niets met zijn zangtalent te maken: “Mag ik wat zeggen alsjeblieft? Luister Kevin, ik heb niet gedraaid, maar ik vond je echt fantastisch. Laat ik dat voorop stellen. Je was echt heel erg goed,” aldus Anouk. Waarom draaide ze niet? “Ik heb al veertien mensen en ik wil geen vijftien mensen. Ik wil geen mensen met z’n drieën in een battle hebben, dat is voor niemand leuk. Maar je was echt heel erg goed.”

Ik geef je alles
Lil Kleine doet er nog een schepje erbovenop: “Wat wij nu hebben gezien, hebben wij nog niet eerder gezien. En zo goed hebben we ook nog niet eerder gehad. Je was beestachtig. Je was supergoed. Ik geef je mijn huis, mijn auto, mijn geld. Alsjeblieft, kom bij mij. Ik smeek het je. Je bent niet normaal goed.”

Wat wil jij?
Ali B kiest een andere tactiek: “Voordat je van alles gaat aanbieden, moet je vragen waar diegene naar op zoek is. Dus mijn vraag is: waar ben jij naar op zoek?” Kevin antwoordt: “Goeie coaching. Iemand die The Voice begrijpt, die weet hoe het moet klinken en of het goed klinkt.”

Your wish is my command

Ali haakt hier meteen op in. “Ik denk dat je heel veel goed kan. Ik denk dat je wat blind spots hebt. En ik denk dat ik daar voor jou het licht op kan laten schijnen. Ik kan niet zeggen hoe je moet zingen, maar ik kan wel zeggen of ik je geloof,” aldus de rapper. “Uiteindelijk zijn het de consumenten die jouw carrière moeten maken en die kunnen ook allemaal niet zingen. Ik kan jou feedback geven namens hen.”

I'm sold
Ali’s tactiek werkt. Kevins reactie op zijn pleidooi is: “Oké, ik ben verkocht. Ali!” Ali B kan het zelf nauwelijks geloven, maar hij heeft de buit binnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder