Bedroog Mezdi Daniëlle met Lena van Ex On The Beach?

Mezdi doet een paar opvallende uitspraken in EOTB

mezdi-relatie-lena-ex-on-the-beach-double-dutch
Temptation Island

We kennen Mezdi allemaal uit Temptation Island, waarbij hij met zijn (inmiddels ex-)vriendin Daniëlle de ultieme relatietest aanging. Gisteravond dook de vrijgezelle Mezdi op in Ex On The Beach: Double Dutch. Daar deed hij een paar opvallende uitspraken over de tijd dat hij met Daniëlle samen was.

Partycrasher
Mezdi besloot per boot het piratenfeest waar de EOTB-deelnemers waren te crashen. Één iemand in het bijzonder was daar niet zo blij mee: zijn ex Lena. Waar het bij Mezdi niet meer was dan een friends-with-benefits relatie, waren er bij Lena gevoelens in het spel. Ze vertelt dat hij haar ouders zelfs ontmoet heeft, iets wat ze niet met iedere jongen doet.

Fuckboy disappear-truc
Mezdi legt uit wat er (en vooral wanneer!) precies aan de hand was. “Lena is slachtoffer geworden van de ‘fuckboy disappear-truc’. Na vier keer was ik verdwenen,” aldus Mezdi. “Ik was naar het buitenland voor de opnames van Temptation Island. Zij zag dat daarna spontaan op televisie en dat was eigenlijk een beetje de afsluiting.”

Wait, what?
Huh?! Betekent dit dat Mezdi met Lena ging terwijl hij en Daniëlle nog samen waren? Mezdi en Lena weiden verder niet uit over dit onderwerp. Daniëlle wordt helemaal niet genoemd.

Wacht eens even..
De onthulling van Mezdi en Lena komt wél overeen met een uitspraak die Michella Kox afgelopen maart deed. Michella vertelde toen op haar Facebook-pagina dat ze verschillende berichten kreeg van vrouwen die – naar eigen zeggen – een relatie hadden met Mezdi terwijl hij samen was met Daniëlle.

“Ik heb tientallen berichten gekregen van meisjes,” aldus Michella. “Meisjes die zeiden: ‘Ik heb met hem een relatie gehad, hij zei dat ze [Mezdi en Daniëlle] gewoon vrienden waren.’ Zelfs nog toen ze samen op Temptation Island waren, had hij nog een ander.”

Mezdi ontkende dit destijds glashard, maar het lijkt er nu toch wel op dat Michella gelijk had.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder