Coaches The Voice wisselen in The Battles van plek vanwege Lil Kleine

Is Lil Kleine toch gevoeliger dan je dacht

Entertainment, Performance, Stage, heater, Sport venue, Musical theatre, Performing arts, Event, Performance art, Audience,
The voice of Holland

Alle Blind Auditions zitten erop. Anouk was weer heerlijk zichzelf en pijnlijk eerlijk, Waylon pinkte een traantje weg en Lil Kleine gooide zijn hele inboedel en bankrekening in de strijd om als nieuwe coach kandidaten voor zich te winnen.

De coaches en kandidaten maken zich op voor The Battles die vanaf vrijdag te zien zijn. Hoewel Lil Kleine's grootspraak over dure auto's en gigantische bankrekeningen anders doet vermoeden, is de 24-jarige rapper gevoeliger dan je denkt. Hij voelde zich niet fijn aan de buitenkant van het rijtje coaches, iets waar hij een stokje voor heeft gestoken.

Buitenbeentje
Zoals we allemaal gezien hebben, was de opstelling van de coaches tijdens de Blind Auditions als volgt: Lil Kleine - Anouk - Ali B - Waylon. In een interview met Glamour vertelt Jorik - zoals de rapper echt heet - dat hij niet blij was om aan de buitenkant van het rijtje coachingsstoelen te zitten.

Nieuwe opstelling
Daarom is besloten om de volgorde vanaf de Battles om te gooien, zo vertelt hij. “Ik voelde me aan de zijkant een beetje het buitenbeentje. Met de nieuwe opstelling zijn we nog meer op elkaar ingespeeld."

Dan zijn we natuurlijk benieuwd naar de nieuwe samenstelling. Kleine vertelt: "Nu is het Waylon-ik-Ali-Anouk.” Hoe dat er in real life uitziet, zien we vanaf aanstaande vrijdag.

Groot nieuws
Eerder vertelde Lil Kleine al over zijn The Voice-avontuur. Wie vroeg hem om coach te worden? Was hij zenuwachtig om als broekie in de rode stoel plaats te nemen?

Over Lil Kleine gesproken: we hebben groot nieuws! Glamour krijgt voor het eerst ever een gasthoofdredacteur. Drie keer raden wie dat wordt...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder