Er komen in januari nieuwe afleveringen van Suits op Netflix

Zien we eindelijk hoe het afloopt met Mike en Rachel

suits-nieuwe-afleveringen-seizoen-6-netflix
Suits

All step back, I’m ‘bout to dance the greenback boogie.. We kunnen binnenkort weer genieten van de fijne begintune van Suits, want er zijn nieuwe afleveringen van de populaire serie op komst. Het tweede deel van seizoen 6 verschijnt binnenkort op Netflix.

Wat en wanneer?
De afleveringen verschijnen op 25 januari 2019. Een paar maanden geleden verscheen het eerste deel van het zesde seizoen al op de streamingdienst. Dat waren tien afleveringen. In januari komen aflevering 11 tot en met 16 op Netflix.

Spoilers!

Voor degenen die het eerste deel van seizoen 6 al gezien hebben en wel een opfrisser kunnen gebruiken; hieronder een korte recap van waar we gebleven zijn in het verhaal.

Mike
zit niet langer in de gevangenis, maar daarmee zijn de problemen voor Pearson Specter Litt nog niet voorbij. Harvey verraadde zijn client Sutter om Mike vrij te krijgen. Wanneer anderen daar lucht van krijgen, krijgt de firma het zwaar te verduren. Louis is ondertussen halsoverkop verliefd geworden op zijn interieurdesigner, die zwanger is van haar ex-vriend. Jessica het besluit om het advocatenkantoor te verlaten.

Mike en Rachel
Hoewel seizoen 6 in zijn geheel nog niet op Netflix staat, is wel al bekend hoe het gaat aflopen. Meghan Markle en Patrick J. Adams, de acteurs die de rollen van liefdeskoppel Rachel en Mike vertolken, verlaten de serie. Meghan Markle geeft haar acteercarrière op vanwege haar huwelijk met de Britse prins Harry. Patrick J. Adams beëindigt zijn Suits-avontuur ook. Dit kwam de programmamakers goed uit, aangezien ze Rachel en Mike zo samen uit het verhaal konden schrijven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder