Fifty Shades of Grey is binnenkort te zien op Netflix

You'll see Mr. Grey in February

fifty-shades-of-grey
Fifty Shades of Grey still

Het is bijna zover: de Fifty Shades of Grey-film komt eindelijk op Netflix. Hoewel de streamingdienst elke week wel nieuwe titels uploadt, is deze film voor velen toch wel een gevalletje 'finally' en 'thank you very much.'

Stiekemerd
Vanaf 6 februari 2019 staat Fifty Shades of Grey online, nog even wachten dus. Een uitkomst voor degenen die zich schamen voor de soft-erotische verfilming van het boek van E.L. James. Je hoeft de dvd niet meer in je kast te hebben staan om te genieten van Mr. Grey (Jamie Dornan).

Het gaat dus om Fifty Shades of Grey. Het tweede deel, Fifty Shades Darker, laat nog even op zich wachten, evenals Fifty Shades Freed, het deel dat het afgelopen jaar in de bios te zien was.

Film- en boekcritici zijn niet echt te spreken over het verhaal, maar daar trekken lezers en kijkers zich niets van aan: de boeken gingen als warme broodjes over de toonbank en ook de films trokken volle zalen.

We want more
Ook leuke films die vanaf nu te zien zijn op Netflix: The Amazing Spider-Man, Ghost, The Girl on The Train en Pitch Perfect.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder