Deze films en series verschijnen begin januari 2019 op Netflix

Wij weten wel hoe we gaan uitbrakken op Nieuwjaarsdag

series-films-begin-januari-netflix
The Mask

Netflix komt vast met een cadeautje voor het nieuwe jaar: de films en series die begin januari nieuw op de streamingdienst verschijnen. Een groot deel van deze nieuwe titels kun je al bingewatchen op 1 januari (beter bekend als de ultieme uitbrakdag).

Nieuwe seizoenen
Van 1 tot en met 15 januari komen er nieuwe seizoenen van een aantal goede series online. Denk aan seizoen 4 van How To Get Away With Murder, het vierde en laatste seizoen van The Bridge en het derde en laatste seizoen van A Series Of Unfortunate Events. Deze zijn alle drie beschikbaar vanaf 1 januari.

Nieuwe series
Nieuwe series die we vanaf 2019 kunnen kijken, zijn de superheldenserie Titans, de nieuwe veelbelovende serie Back With The Ex, de komische dramaserie Seks Education en de animatieserie Pinky Malinky.

Films
Naast series, zijn er ook een paar films die de moeite waard zijn. Op nieuwjaarsdag kun je genieten van de kerstfilm Elf (met Will Ferrell en Zooey Deschanel) en de hilarische klassieker The Mask (met Jim Carrey en Cameron Diaz).

Actie
Voor de actie-liefhebbers onder ons heeft Netflix ook een paar films in petto. Op 4 januari verschijnt de klassieke thriller Lionheart, op 11 januari staat de nieuwe avonturenfilm Solo erop en op 12 januari plaatst Netflix de avonturenfilm Kong: Skull Island online.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder