Gelekt: Yasmine doet boekje open over Mezdi in Ex On The Beach

Één ding is zeker: drama is coming

yasmine-over-mezdi-ex-on-the-beach-double-dutch
Ex On The Beach: Double Dutch en Temptation Island

Sinds de vorige aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch draait het realityprogramma helemaal om de ex die we kennen van Temptation Island: Mezdi. Gelijk na zijn komst deed Mezdi een paar opvallende uitspraken over de tijd dat hij een relatie had met Daniëlle (en een ‘fuckboy disappear-truc’ uithaalde met Lena).

Er bestaat nog een hoop onduidelijkheid rondom Mezdi’s liefdesverleden. Het ziet ernaar uit dat er binnenkort een tipje van de sluier opgelicht wordt. Temptation Island-verleider Yasmine doet in de volgende aflevering van Ex On The Beach een boekje open over Mezdi.

Groepsapp
Hoe we dit weten? Door Michella Kox, uiteraard. De roddelkoningin deelde vorige week een screenshot uit de WhatsApp-groep van de deelnemers aan Ex On The Beach. We zien een gesprek tussen Djessy en Viktor, waarin Djessy vertelt wat er in aflevering 6 te zien is.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Mezdi exposed
Yasmine is één van de volgende exen die voor opschudding in het huis zorgt. Ze is er volgens Djessy met een duidelijke reden: Mezdi ‘exposen’. We wisten al dat Yasmine en Mezdi na Temptation een ‘it’s complicated’-relatie hadden. Maar dat wordt nu nog iets ingewikkelder: volgens Yasmine ging Mezdi ervandoor met een van haar vriendinnen.

Aan de groepsapp te zien, kunnen we de volgende aflevering een hoop drama tussen Yasmine en Mezdi verwachten. Blijkbaar gooit de ex-verleider zelfs met borden.

Zondagavond
Wie de screenshot gemaakt en gestuurd heeft naar Michella, is niet bekend. Wij weten in ieder geval wel wat wij zondagavond gaan doen. Ex On The Beach: Double Dutch zie je iedere zondag om 22:00 op MTV.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder