Nederlandse misdaadserie Mocro Maffia krijgt een tweede seizoen

De oorlog in de Amsterdamse onderwereld gaat door

mocro-maffia-seizoen-2-videoland
Mocro Maffia

We tipten het vorige maand al: de beste Nederlandse misdaadserie van dit moment is Mocro Maffia. Ben je ook verslaafd geraakt aan de serie? Dan word je vast blij van dit nieuws: er komt een tweede seizoen op Videoland.

Award
De makers van Mocro Maffia namen afgelopen maandag de Hashtag Award in ontvangst voor de Beste Video On Demand. Tijdens dit evenement lieten ze weten dat er een nieuw seizoen onderweg is. Wanneer het nieuwe seizoen precies uitkomt, is nog niet bekend.

Seizoen 1
Heb je het eerste seizoen van de serie nog niet gezien? Hoog tijd dat je dat wel doet. Mocro Maffia gaat over de onderwereld van Amsterdam. Specifieker gezegd: over jongeren die strijden om de macht binnen de cocaïnehandel.

Het verhaal
In het verhaal probeert een journalist uit te pluizen hoe de onderwereld van Amsterdam precies in elkaar zit. De vrienden Romano, Potlood en De Paus runnen de cocaïnehandel samen, tot ze opbreken in twee kampen en vijanden worden. Ze beginnen een ware Mocro Oorlog die al lang niet meer alleen om cocaïne draait, maar vooral om wraak, liefde, familie en vriendschap.

Acteurs
De cast is niet mis. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Daan Schuurmans, Achmed Akkabi en Nasrdin Dchar. De serie is geïnspireerd op het gelijknamige boek van Wouter Laumans en Marijn Schrijver. Achmed Akkabi en Thijs Römer (die samen in de serie Moordvrouw spelen) besloten het boek te verfilmen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Mocro Maffia