Trailer van de nieuwe aflevering Riverdale is uit: heeft Veronica een nieuwe love interest?

We zullen nog even moeten wachten op de hele aflevering

trailer-aflevering-9-riverdale
Riverdale

Heb je afgelopen donderdag de aflevering van Riverdale gezien? Hopelijk heb je ervan genoten, want het duurt nog even voor er nieuwe afleveringen van de serie op Netflix verschijnen. De CW houdt midden in het derde seizoen een pauze. De rest van seizoen 3 verschijnt op 17 januari 2019 weer op de streamingdienst.

Tot die tijd moeten we ons vermaken met de trailer van aflevering 9: No Exit. En met alle theorieën rondom de levens van Archie, Veronica, Betty en Jughead. Allereerst de trailer:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Trouble
Archie is in eerste instantie nog steeds op de vlucht, maar staat vlak daarna opeens met een mes in zijn handen tegenover the man in black en degene die hem dood wil hebben: Hiram Lodge. Jugheads moeder duikt weer op (betekent dit dat ze naar Riverdale komt?!) en Jughead zelf is weer verwikkeld in Serpent-business.

Wie? Wat? Waarom?
Josie
straalt om de een of andere reden doodsangsten uit en een donkerharig iemand (Jughead? Reggie? Zijn gezicht is niet goed zichtbaar) wordt geconfronteerd met de Gargoyle King. Wie we wél overduidelijk herkennen zijn Reggie en Veronica, die op het punt staan om elkaar te zoenen. Betekent dit dat Varchie voorgoed voorbij is?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder