Dineren voor bijna nop? First Dates zoekt 'achtergrondeters'

Op de eerste rij ongemakkelijke dates aanschouwen

first-dates-hotel
BNNVARA

Voor iedereen die te schijterig is om als single mee te doen aan First Dates, wel op zoek is naar een nieuwe liefde, maar dan naar één in het bijzonder (barman Victor), voor iedereen die altijd al eens achter de schermen van een tv-programma wilde gluren of voor stelletjes die ondanks hun magere bankrekening tóch uiteten willen gaan:

Figureren
First Dates Hotel zoekt achtergrondeters. Net zoals films en series figuranten nodig hebben, heeft het datingprogramma dat ook, anders ziet het restaurant er nogal leegjes uit, natuurlijk.

Ook leuk: zo maak je de veelal ongemakkelijke dates live mee. En zie je barman Victor wel zitten? Vergeet dan vooral geen drankje of tien te bestellen aan de bar.

Op de site van BNN-VARA staat wel dat je in het zuidoosten van het land moet wonen, daar zullen de opnames waarschijnlijk zijn.

Dineren voor weinig
Waarom het concept als achtergrond-eter perfect is voor als je bankrekening er sombertjes uitziet? We kennen geen enkel ander restaurant waar je kunt eten voor slechts 10 euro...

De draaidagen van First Dates Hotel vinden plaats op 18, 19, 20, 25, 26 en 27 januari 2019. Interesse?

First Dates Hotel
Nog niet bekend met First Dates Hotel? Het is een tikkeltje anders dan het programma dat we nu kennen. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het restaurant van First Dates plaats gemaakt voor een hotel. Oftewel: we zien stelletjes (in wording) niet slechts een paar uur samen doorbrengen, maar misschien wel een hele nacht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder