Wil je zien: makers van Soof komen met nieuwe Nederlandse romcom

Deze film wordt sowieso een succes!

soof-singel-39
Soof

Ze is 39 en réte succesvol in haar werk. Alleen juist door dat eindeloze werken, mist er één - best wel cruciaal - ding in haar leven. Een wederhelft. We hebben het over de 39-jarige hartchirurg Monique, de hoofdrolspeler in de nieuwe feelgoodfilm Singel 39. Niet geheel onbelangrijk: van de makers van Soof.

Hoofdrollen
Net als in Soof speelt de briljante en hilarische Lies Visschedijk weer de hoofdrol. Dit keer alleen geen Fedja van Huêt die haar tegenspeler is. Aan Waldemar Torenstra de eer om de 'interessante buurman' te spelen.

Verhaallijn
Singel 39 draait om Monique, een bijna 40-jarige hartchirurg die haar hele leven niets anders heeft gedaan dan werken, werken, en nog eens werken. Een leuke kerel? Daar heeft ze geen tijd voor en zin in. Het hart van dichtbij bekijken is veel interessanter.

Maar dan is daar de extraverte Max (Waldemar), een homoseksuele kunstenaar die naast Monique komt wonen. Max en Mo krijgen een bijzondere band. Max doet zijn buurvrouw inzien dat er meer is dan een leven in een witte jas in het ziekenhuis.

Bekijk de trailer hier.

Acteurs
Andere rollen zijn weggelegd voor Eva van de Wijdeven, Loes Haverkort, Gerard Cox, Steyn de Leeuwe en de Frans acteur Fabrice Deville. Singel 39 is in het voorjaar van 2019 te zien in de bioscoop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder