Benieuwd hoe Steffi en Roel van BZV hun eerste kerst samen vieren?

Hint het koppel nu op gezinsuitbreiding?

steffi-roel-bzv
BZV

Het was het jaar van Steffi. Nederland is van haar gaan houden, en - belangrijker - Roel is van haar gaan houden. Vorig jaar rond kerst werd ze nog aangemeld voor Boer Zoekt Vrouw en dit jaar viert ze kerst met één van de kandidaten. Roel dus.

RTL Boulevard stond op de stoep bij het kersverse stel met de vraag: wat zijn de plannen? Alvast een spoiler: de twee hebben een kerstkaart laten maken met een foto van hen samen erop. Maar wacht even: hint Steffi nu op een zwangerschap?

Vriendendiner
Een ding is duidelijk: de tortelduifjes hebben het een stuk drukker dan vorig jaar. Kerst begint al op zondag: dan hebben ze een diner met de vrienden van Steffi. Dezelfde vrienden die haar hadden opgegeven voor Boer Zoekt Vrouw. “En nou zit Roel er in een keer bij. Het is wel heel apart wat er in een jaar allemaal kan gebeuren," aldus Steffi.

Verder viert Steffi voor het eerst kerst met haar schoonfamilie en Roel met haar familie, maar ze wil nog wel benadrukken: “En de rest zijn we echt met zijn tweeën thuis."

Babynieuws?
Dan, de kerstkaart. “Voor al onze klanten en relaties maken we ieder jaar een kerstkaart met op de voorkant iets dat van toepassing is op het afgelopen jaar.” En tja, wat zou dit jaar het meest van toepassing zijn... Dus vandaar de persoonlijke kerstkaart met een foto van het Boer Zoekt Vrouw-koppel.

De tekst is wel een beetje dubieus. "Fijne feestdagen en een vruchtbaar 2019." Maar helaas. Baby's laten nog even op zich wachten. Dat doelt op de paardenfokkerij, zegt Steffi. “Ik dacht wel toen we hem van de drukker kregen: hier krijgen we opmerkingen over."

Benieuwd naar de video?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder