Horrorliefhebbers: er bestaat een streamingdienst met uitsluitend horrors en thrillers

Hier vind je sinds vandaag het grootste horroraanbod van de Benelux!

fear-unlimited
The Ring

In het leven bestaan twee categorieën mensen: zij die al met het licht aan slapen na Scary Movie (dat masker!) en zij die na het zien van The Human Centipede, The Exorcist, The Nun, you name it, denken: Gimme. More.

De laatste groep wordt nu op haar wenken bediend: vrijdagochtend 21 december is een streamingdienst speciaal voor horrorliefhebbers gelanceerd. En ja, dat is precies wat je denkt dat het is. Een kanaal met enkel en alleen horrors en thrillers.

No fear
Het gaat om de streamingdienst Fear Unlimited, opgericht door een bekende in de Nederlandse filmwereld; producent Jan Doense.

Doense is geen vreemde in de horror- en thriller scene. Niet alleen produceert hij verschillende films, hij is ook de organisator van filmfestival Amsterdamned en de Halloween Horror Show. Nu snap je waar zijn bijnaam Mr Horror vandaan komt.

Unieke content
Fear Unlimited heeft een database van ongeveer 150 films die je de stuipen op het lijf jagen. Dat is het grootste horroraanbod in de Benelux. Leuk feitje: de films die op de streamingdienst worden aangeboden, zijn in veel gevallen niet op andere platforms te vinden. Dus geen gevalletje 'heb ik al lang gezien'.

Slaap lekker....
Horrorfans kunnen voor € 6,66 per maand hun geluk op. Wat er allemaal te vinden is op de streamingdienst? Onder andere klassiekers als What The Waters Left Behind, I Am Not A Serial Killer, Southbound en The Hallow. Volgens Doense wordt het aanbod elke maand verder uitgebreid.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder