Netflix brengt dit jaar nog een Black Mirror-film uit

"Be Right Back"

black-mirror-film
Black Mirror

We waren allemaal in de ban van de Britse Netflix-serie Black Mirror. Het leek even bij vier seizoenen te blijven, maar dat blijkt nu toch niet het geval. Er komt een Black Mirror-film: Bandersnatch. En het wordt nog beter: de film verschijnt dit jaar nog!

Bandersnatch
Wanneer je op Netflix zoekt naar ‘Bandersnatch’ lijkt de film er al op te staan, maar dat is niet zo. Op de afbeelding is te zien dat het aan het laden is. Wel zien we de ondertitel: “Be Right Back”.

Netflix

Het verhaal
Waar de film precies over gaat is nog niet duidelijk. Oplettende fans valt het op dat een aflevering uit seizoen twee dezelfde titel (Be Right Back) heeft. In deze aflevering brengt een vrouw haar overleden man weer tot leven. Zou de film dezelfde verhaallijn hebben?

De film Bandersnatch duurt 90 minuten duren en is vanaf 28 december te zien op Netflix.

De serie
Black Mirror heeft inmiddels al achttien afleveringen, verdeeld over vier seizoenen. Iedere aflevering heeft een andere cast en losse verhaallijnen, oftewel: een anthologieserie. In 2012 won Black Mirror een Internationale Emmy voor beste tv-film of miniserie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder