Startdatum tweede seizoen De Luizenmoeder is bekend!

Hallo Juf Ank, wat fijn dat je er weer bijna bent!

image
AVROTROS

De verbaasde blik van Hannah, de onnozele (naïeve) uitstraling van Nancy, de I don't give a fuck-houding van Wilma, de sullige (maar volgens hem stoere) manier van doen van Anton en de zangkwaliteiten van Juf Ank moet je alweer even missen.

Máár niet voor lang meer...! AVROTROS heeft zojuist bekendgemaakt wanneer we het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder op televisie kunnen zien - inclusief de eerste beelden.

Rampampam....
Vanaf zondag 10 februari kunnen we met z'n allen weer in de kreukels liggen om de immer subtiele Juf Ank. Uit de eerste beelden van het vervolgseizoen blijkt dat ook op basisschool De Klimop kerst wordt gevierd. Alleen dan wel op de Juf-Ank-manier, uiteraard.

Als je De Luizenmoeder seizoen 1 nog niet gezien hebt, zijn we een beetje jaloers op je. Dan heb je alle afleveringen nog voor je! Wel terugkijken hoor, want een Nederlandse serie die zó herkenbaar is en die je zoveel hard-op-lach-momenten bezorgt, komt niet vaak voor. Er keken niet voor niets gemiddeld 3 miljoen mensen.

Nostalgie
Voor twintigers is De Luizenmoeder zowel nostalgisch als een eye-opener: waar we als basisschoolkinders dachten dat je als ouder de kinderachtige roddel-kibbel-kliekjes-fase achter je hebt gelaten, blijkt het bij het naar school brengen van je kind weer te beginnen. Maar dan nog erger.

Advertentie - Lees hieronder verder