Deze fan-theorie onthult nieuw liefdesverhaal in Love Actually

'Mind is blown'

love-actually-theorie-liam-neeson-emma-thompson
Love Actually

Tijdens kerstmis (en de rest van het jaar trouwens ook) kijken we massaal naar de klassieke romantische komedie Love Actually. De film bestaat uit allerlei liefdesverhalen verwerkt in één film. Wat blijkt nu, volgens een oplettende Twitteraar? We hebben één liefdesverhaal over het hoofd gezien.

Karen
Liam Neeson
speelt de rol van Daniel in de film De vrouw van Daniel is overleden en hij zorgt voor zijn stiefkind Sam (Thomas Sangster). Daniel is beste vrienden met Karen (Emma Thompson). Ze zijn zo goed bevriend dat kijkers ze vaak aanzien voor broer en zus. Zijn ze niet. Maar uit de nieuwe fan-theorie blijkt dat ze wél meer dan vrienden zijn. Als het aan Daniel ligt, dan.

Carol
Daniel maakt in het begin van de film duidelijk dat hij topmodel Claudia Schiffer nogal aantrekkelijk vindt. Aan het einde van de film komt hij Carol tegen. Carol is de moeder van een klasgenoot van Sam, gespeeld door – jawel - Claudia Schiffer.

Wanneer Daniel tegen het lijf loopt, zegt hij: “Ik hoop dat we elkaar nogmaals ontmoeten, Karen.” Hij noemt haar Karen (zoals zijn beste vriendin heet) en niet Carol (die eruitziet als het topmodel waar hij een oogje op heeft).

Twitter
Twitter-gebruiker Jen Lewis heeft (net zoals wij allemaal) de film al énorm vaak gezien. Maar pas de laatste keer dat ze Love Actually keek, viel haar iets op: “Ik heb Love Actually al meer dan 4.000 keer gekeken. Hoezo is het mij nog nooit opgevallen dat Liam Neeson verliefd is op Emma Thompson?” schrijft ze bij de tweet met drie foto’s die de theorie versterken. Mind is blown.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Of de theorie klopt, kunnen we je niet vertellen. Maar het is een mooie gedachte dat Daniels liefde voor zijn beste vriendin sterker is dan zijn crush op Claudia Schiffer, als je het ons vraagt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder