Er bestaat een hilarische remix van 'Loco' van Yung Felix met Ex On The Beach-deelnemers

'Fouilleren, fouilleren!'

remix-lied-loco-ex-on-the-beach-double-dutch
Ex On The Beach: Double Dutch

Voor het geval je Ex On The Beach: Double Dutch kijkt; het is je vast al opgevallen dat er een aantal catch phrases zijn die de deelnemers zo ongeveer iedere dag gebruiken. Denk aan Stacy die het steeds heeft over “fouilleren, fouilleren” en Brody die zichzelf constant “loco, loco, loco” noemt.

Loco, locomotief
Nou, precies die uitspraken zijn nu verwerkt in een hilarische video. Ken je het lied Loco van Yung Felix, Poke & Dopebwoy? Iemand heeft een nieuwe versie daarvan gemaakt, waarin Stacy en Brody hun bekende uitspraken doen.

Dit is een andere trein
In het lied worden de woorden ‘fouilleren’ en ‘loco’ (niet zo heel) toevallig gebruikt. In de nieuwe video zijn het niet de artiesten die de woorden rappen, maar krijgen Stacy en Brody die eer. Hoe dat eruitziet? Zo dus:

Fouilleren, fouilleren
Even voor de duidelijkheid: het is niet gek als je niet (meteen) weet wat Stacy met ‘fouilleren’ bedoelt. Ze heeft de term (hoe kan het ook anders?) van het lied Loco. Uit de tekst (en uit de context van Stacy’s uitspraken) wordt duidelijk wat ermee bedoeld wordt.

De Vlaamse heeft het niet over bewakers die je fouilleren voor je een festivalterrein op mag. Haar versie van ‘fouilleren’ vindt eerder plaats onder de lakens. 'Fouilleren' is iemand aanraken, oftewel: voorspel.

Advertentie - Lees hieronder verder