Daar is ze dan: Yasmine vertelt over haar relatie met Mezdi in EOTB

Ze is met een duidelijk doel naar het eiland gekomen

yasmine-ex-on-the-beach-double-dutch-mezdi
MTV

We schreven vorige week al over de nieuwste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch. Temptation Island-verleider Yasmine komt haar ex Mezdi opzoeken en de boel eens flink opschudden. We wisten al dat Yasmine een boekje open doet over Mezdi en hun ‘it’s complicated’-relatie, en dat gebeurt in de aflevering van zondagavond inderdaad.

Mezdi in drie woorden
Yasmine vertelt in het programma precies wat ze van Mezdi vindt: “Mezdi en ik kennen elkaar van Temptation. En uiteindelijk is hij achter mijn rug om met een vriendin van mij gegaan. Voor Mezdi was onze relatie een spelletje. Mezdi in drie woorden, is: fake, arrogant en een player. Heel de wereld moet rondom hem draaien. Hij wil alleen maar aandacht van iedereen.”

Intense relatie
Mezdi zelf heeft ook niet veel positiefs te zeggen over zijn ex. “Yasmine en ik hebben best een intense relatie gehad,” vertelt hij. “We waren echt dag na dag samen. Op een gegeven moment ga je naar karakter kijken en dat karakter was – grof gezegd – bagger.”

Meer drama
Daar houdt de drama niet op. Yasmine vertrekt op date met Renan, die zich de afgelopen dagen in het huis steeds vermaakte met zijn ex Viktor. Yasmine ziet Renan wel zitten: “Mezdi is een stuk vuil voor mij. Renan is dan een diamant die daar opeens is,” zegt de ex-verleider. “Wij kunnen wel de nieuwe Aladdin en Jasmine zijn op Curaçao.”

Borden sneuvelen
Wanneer de twee terug zijn van hun romantische date op het strand, begint de ruzie tussen Mezdi en Yasmine weer. Mezdi danst blij wanneer hij hoort dat ze naar een nachtclub gaan die avond. Yasmine vindt dat hij “niet zo stoer” moet doen: “Denk je dat je de koning van de villa bent, of zo?” Ze gooit kwaad een paar borden op de grond.

Antwoorden
Yasmine heeft het hoofdstuk ‘Mezdi’ nog niet helemaal afgesloten. Ze doet mee aan Ex On The Beach om antwoorden te krijgen. Waarom ging Mezdi opeens met een van haar vriendinnen? Mezdi laat – voor nu – niets los. Of hij dat in de volgende afleveringen doet, weten we niet. Wat we wel kunnen verwachten? Drama, drama en nog meer drama.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder