Hier is-ie dan: de reactie van boer Jan direct nadat hij Expeditie Robinson wint

Dennis Weening deelt een video

reactie-jan-winnaar-expeditie-robinson
Expeditie Robinson

Het is alweer een week geleden sinds Jan Bronninkreef ervandoor ging met de titel Winnaar van Expeditie Robinson 2018. Hij versloeg de kandidaten Gregory Sedoc en Dominique Hazeleger in een spannende finaleproef.

Maar wat we niet zagen in de uitzending (tot grote spijt van heel Expeditie-kijkend Twitter) is het moment dat boer Jan besefte dat hij de winnaar is. Je weet wel, die eerste explosie van euforie. Nou, presentator Dennis Weening filmde de drie kandidaten vlak na de finale. En hij deelt de video op Instagram.

Sprakeloos
Onder het filmpje legt Dennis uit: “2 minuten na de grote ontknoping van de finale van Expeditie Robinson 2018. Zo mooi.” In de video zelf vraagt Dennis de kersverse winnaar Jan hoe het voelt om er met de hoofdprijs vandoor te gaan. Zijn reactie: “Ja super man, dit is gewoon ongelofelijk. Ongekend, jongen. Dit is gewoon..” De boer is duidelijk sprakeloos van blijdschap.

Wat een kop, hé
Vervolgens bekijkt Jan zichzelf eens goed in de selfie-camera van de telefoon van Dennis. Hij ziet zichzelf voor het eerst in ruim een maand tijd. Hij kijkt vol ongeloof naar het beeld: “Jemig, wat ben ik lelijk geworden. Wat een kop hé! Dat is toch niet te geloven, man. Ik kom de douane niet in!”

Afscheid
Nicolette Kluijver
verschijnt ook nog even in het filmpje om de kandidaten te complimenteren (“Jullie hebben het fantastisch gedaan!”) en om Dennis nog een dikke knuffel en een zoen op zijn wang te geven.

Nieuwe presentator
Dit laatste heeft, vermoeden we, iets te maken met het (niet-vrijwillige) vertrek van Dennis bij het programma. Expeditie Robinson zit er niet alleen op voor de kandidaten, maar ook voor de presentator. Hij wordt vervangen door de Wie is de Mol?-presentator Art Rooijakkers.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder