Horrorfans tippen Netflix Original met Sandra Bullock

"Welke volslagen gek heeft dit scenario geschreven? Ik ben doodsbang!"

Adaptation, Photography, Recreation, Wildlife,
Netflix

Eens in de zoveel tijd duikt er een horrorfilm op waar veel kijkers iets van vinden. 'Dit is de engste film ooit gemaakt,' roepen critici. 'Kijkers verlieten huilend de bioscoop,' aldus Twitteraars. 'Hoe kunnen mensen dit horror noemen, niets engs aan!', gaat weer een ander verder.

Het is weer zover wat voorgenoemde discussie betreft. Het mooie van deze is: de film staat op Netflix, dus je kunt meteen checken wat er waar is van de geruchten.

Overdrijven is ook een vak of terecht?
We hebben het over de Netflix Original Bird Box met Sandra Bullock - terug van weg geweest - in de hoofdrol. Fans vinden het verhaal zo sterk, dat ze zich afvragen waarom er geen serie van gemaakt is. Nog een reactie: ‘Welke volslagen gek heeft het scenario voor Bird Box geschreven? Ik ben doodsbang!' Reacties in de categorie 'Bird Box jaagt me de stuipen op het lijf' stapelen zich op, maar als iemand zelfs zegt dat - hoe idioot ook - hij niet meer in huis durft te lopen met ogen open, dan vragen we ons wel heel sterk af waar het verhaal dan wel niet over gaat.

Het verhaal
De synopsis luidt als volgt. Sandra Bullock speelt een moeder die met haar twee kinderen is achtergebleven in een post-apocalyptische wereld waarin iedereen de drang heeft om zelfmoord te plegen. Ze leven in een huis met alle rolluiken naar beneden en telkens als ze naar buiten gaan, moeten ze een blinddoek om. Openen ze wél hun ogen, dan worden ze door een kracht gedwongen om op een gewelddadige manier zelfmoord te plegen. Het gezin probeert uit alle macht te ontsnappen uit de situatie.

De film is gebaseerd op een kort verhaal van Josh Malerman uit 2014 en is nu dus een megahit op Netflix.

Lost
Waarom veel kijkers zich afvragen waarom er van Bird Box geen serie is gemaakt? Het eind van de film blijkt een gevalletje 'Lost' te zijn qua nog altijd openstaande raadsels. Fans hopen nu in ieder geval dat er een deel twee wordt gemaakt.

To do
Ben je een horrorfan met een Netflix-account, dan weet je wat je te doen staat. Heb je Bird Box al wel gezien? Dan horen we in de Facebook-reacties graag bij welke groep jij je voegt in de discussie.

Nieuwsgierige aagjes kunnen de trailer hieronder alvast checken.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder