Er komt een film aan à la A Star is Born en La La Land: Teen Spirit

Met Elle Fanning als popster (check de trailer!)

teen-spirit
Still Teen Spirit

We willen het even hebben over A Star is Born, want dat hebben we nog maar weinig gedaan de afgelopen tijd - (8 artikelen, minstens) - maar de online redactie (Julia in het bijzonder) is fan en niet te stoppen. Als je je ook maar een beetje herkent hierin, dan ga je blij worden van volgend nieuws en filmtrailer.

I wanna be famous
Er komt een nieuwe film aan die nu al wordt vergeleken met Bradley Coopers meesterwerk, met een van de beste liefdesfilms aller tijden, met Lady Gaga's doorbraak als actrice, met - oké oké, we stoppen met ons fan-geneuzel. Terug naar de feiten: de film wordt ook vergeleken met La La Land, sterker nog; Teen Spirit - zoals de titel luidt - is van de producenten van La La Land. Je weet wel, de musicalprent met Emma Stone en Ryan Gosling die in 2016 volle zalen trok en veel Oscar-nominaties binnen hengelde.

Elle Fanning
Zoals de naam al doet vermoeden, mikt Teen Spirit wel op een iets jongere doelgroep. We volgen Violet, gespeeld door de 20-jarige Elle Fanning (zusje van Dakota Fanning), een verlegen tiener die droomt van een carrière als popster. Ze besluit mee te doen aan een talentenjacht en dan duiken de vragen op: kan ze de druk aan? Wat gaat roem met haar doen?

Muziek
De film is het regiedebuut van Max Minghella, die je misschien kent van zijn rol als Nick Blaine in The Handmaid's Tale. Teen Spirit wordt net zoals A Star is Born, La La Land en Bohemian Rhapsody een muzikaal spektakel, met veel bekende nummers van onder anderen Ellie Goulding, Ariana Grande, Katy Perry, Tegan & Sara, Jack Antonoff, Carly Rae Jepsen, Annie Lennox, Orbital, Alice DeeJay, The Undertones, Major Lazer, Grimes, Whitfield en Sigrid.

Trailer
De film verschijnt in april in de Verenigde Staten op het witte doek, Nederland zal vast snel daarna volgen. Tot die tijd kunnen we ons verlekkeren aan de trailer.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder