Ali B vindt The Voice of Holland-kandidaat ‘één van de grootste talenten van Nederland’

Het ultieme compliment

ali-b-compliment-mikki-the-voice-of-holland
The Voice of Holland

Een optreden dat je echt even moet zien, is dat van Lyall Silié en Mikki van Wijk in The Voice of Holland. In de aflevering van afgelopen vrijdag strijden de twee jonge zangers tegen elkaar in The Battles. Aan het einde deelt coach Ali B één van de mooiste complimenten die je kunt geven uit.

One
First things first:
het optreden. Lyall en Mikki zijn gecoacht door Anouk en zingen tijdens The Battles het duet One van U2 en Mary J. Blige.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Pijn
Ali mag als eerste reageren op de battle. Aan zijn commentaar is te merken dat hij een duidelijke voorkeur heeft voor Mikki.

Hij wendt zich meteen tot haar: “Mikki, er zijn zo veel zangeressen die een liedje van Anouk doen, haar proberen te imiteren op allerlei manieren en waarbij het op geen enkele manier op Anouk lijkt. De pijn die zij altijd heeft in haar stem als ze zingt, dat ergens vandaan komt, dat hoor ik bij jou ook. En je bent pas zestien.”

Talent van Nederland
Na een vergelijking met mede-coach Anouk – wat op zich al een groot compliment is – gaat Ali verder: “Ik denk dat jij één van de grootste talenten van Nederland bent. Echt waar. Ik hoop ook dat Anouk niet voor je kiest, zodat ik je kan stelen.”

Bijzonder
Waylon
is het met Ali eens. “Jij krijgt je couplet en je doet een stap naar voren en er gebeurt iets in jou,” vertelt Waylon tegen Mikki. “En als je op je zestiende al zo ver bent, mijn god, dan wil ik niet weten wat er gebeurt als jij zesentwintig bent. Dat wordt echt iets heel bijzonders.”

De keuze
Voor Ali en Waylon is de keuze tussen Lyall en Mikki niet moeilijk. Anouk twijfelt nog: “Ik vind dat jullie het allebei onwijs goed hebben gedaan. Het was superleuk om naar te kijken, goeie energie. Ik vond het heel leuk om met jullie allebei te werken en ik vind dit wel heel moeilijk.” Uiteindelijk maakt ze toch een keuze: “Ik ga voor Mikki.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder