Zie hier: nieuwe beelden van nieuwe seizoen Wie Is De Mol?

Nog precies één week!

image
AVROTROS

Volgende week is het ein-de-lijk zo ver. Op 5 januari stipt 20.30 uur zitten we klaar voor de buis. Alle molloten onder ons weten al lang waar we het over hebben: Wie is de Mol? begint weer. Als het goed is galmt de intro nu door je hoofd. Tu tu - tu tu - tu tu tu tu tu tu.

Wie, wat, waar
Vorig jaar won Ruben Hein en was Jan Versteegh de Mol. Wie is dit jaar de opper-saboteur? Wie vormen een verbondje? Wie krijgt als eerste, en wie als laatste, een rood scherm? En wie heeft de zwarte vrijstelling?

Let's play
De kandidaten zijn inmiddels bekend. Nikkie de Jager (NikkieTutorials), Evelien de Bruijn, Jamie Trenité, Evi Hanssen, Rick Paul van Mulligen, Robèrt van Beckhoven, Merel Westrik, Nielson, Sarah Chronis en Sinan Can worden elkaars grootste vrienden en eveneens vijanden.

    Het speelveld: Colombia. Rik van de Westelaken zal de tien kandidaten laten zweten in de race voor de titel 'Winnaar Wie is de Mol 2019'. AVROTROS heeft nieuwe beelden van het nieuwe seizoen gedeeld.

    Niemand is te vertrouwen
    "Mensen moeten het idee hebben dat er geen dubbele agenda is," aldus Nielson. Waarna Rick Paul tegen de zanger zegt: "Jou kan ik vertrouwen, dat denk ik nu." 1-0 voor Nielson... Kortom; het wordt weer een seizoen om van te smullen.

    Vanaf 5 januari elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO1.

    Advertentie - Lees hieronder verder