Op deze datum verschijnt het nieuwe seizoen van Stranger Things op Netflix

The Upside Down is bijna terug!

verschijningsdatum-seizoen-3-stranger-things
Stranger Things

Voor alle fans van de spannende Netflix Original Stranger Things beginnen we het jaar met goed nieuws. Netflix maakte op 1 januari bekend wanneer het nieuwe seizoen van de serie begint. Vanaf 4 juli kunnen we weer genieten van Eleven, Mike en The Upside Down.

New Year's Rockin' Eve
De verschijningsdatum van het derde seizoen Stranger Things werd bekendgemaakt met een Youtube-video. We zien een presentator in het stadje Hawkins (waar de serie zich afspeelt) tijdens het programma Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve in 1985. Hij telt af tot het nieuwe jaar begint en we kijken toe hoe een virtuele appel naar beneden valt (een Oud en nieuw-ritueel in de Verenigde Staten).

Error
De uitzending van Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve wordt verbroken door computerbeelden in een jaren ’80-vibe. Op het scherm verschijnen cryptische boodschappen: “Als blauw en geel samenkomen in het Westen” en “Een zomer kan alles veranderen”. Uiteindelijk wordt de verschijningsdatum van het nieuwe seizoen weergegeven: 4 juli 2019.

We moeten nog even geduld hebben, dus. Ondertussen kunnen we vast speculeren; Wat denk jij, zijn de cryptische boodschappen verwijzingen naar seizoen 3?

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder