Fragment van Nederlandse man die een blauwtje loopt gaat wereldwijd viral

Het toppunt van ongemakkelijkheid

ongemakkelijke-video-top-2000-viral
Unsplash

Het zal je maar gebeuren: op live televisie een blauwtje lopen. En dan helemaal viral gaan, ook nog. Afgelopen zondag bezocht een cameraploeg het Top 2000 Café in Hilversum voor een livestream. Een man zag dat de camera op hem gericht was en besloot de vrouw naast hem te zoenen. Of nou ja, dat probeerde hij. Het resultaat: één en al ongemakkelijkheid.

Blauwtje
De vrouw bleek niet echt zin te hebben in een zoen. Hoe verder hij naar haar toe leunde, hoe verder zij met een verwrongen gezicht naar achter ging. Uiteindelijk hapte hij zo’n beetje naar haar potdichte mond. Hoe dat eruitziet? Kijk en huiver:

Internationaal viral
Het televisiefragment bleef niet onopgemerkt. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland wordt de video massaal gedeeld. Denk aan internationale nieuwssites als Daily Mail, LADbible en Reddit. Ook op Twitter wordt het fragment uitvoerig besproken.

De koning der ongemakkelijkheid
Sterker nog, Twitteraars vermaken zich met een uitvoerige discussie over met wie we het meeste medelijden moeten hebben: de vrouw die niet wil kussen of de man die live op televisie afgewezen wordt. Iedereen lijkt het er in ieder geval over eens dat het fragment zelf het toppunt van ongemakkelijkheid is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder