Hallo nieuw datingprogramma in de categorie 'moet je durven': 'Crush'

Jezelf opgeven kan een goed begin zijn van 2019

dating-tv-programma-crush
Getty Images

Single en op zoek? Dan kun je je ogen goed openhouden tijdens uitgaan, de blik aan datingapps opentrekken, of - voor de durfals onder ons - meedoen aan allerhande datingprogramma's. Zoals 'Crush', een nieuw concept waar je je nu voor kunt opgeven.

Stiekem verliefd
Een durfal moet je daar zeker voor zijn. Zoals de naam al doet vermoeden, staat een heimelijke liefde centraal. Dus heb je nog steeds een crush op een oudklasgenoot? Heb je al lange tijd een oogje op een collega? Of ben je plotseling meer gaan voelen voor je beste vriend of vriendin? Dan gaan de makers van 'Crush' je helpen.

Jij durft
Op de website staat dat je dan antwoord krijgt op de vraag die je zelf niet durft te stellen. We zetten hier wel een aantal vraagtekens bij: hoezo zou je die vraag dan wél op televisie durven stellen? Hoezo zou je dan wel het risico durven nemen een blauwtje te lopen ten overstaan van, zeg, 500.000 kijkers?

To do voor 2019
Wat misschien gerust stelt: de makers beloven dat het een integer tv-programma wordt. En, eerlijk is eerlijk: nooit geschoten is altijd mis. Nog een passend cliché: je kan beter spijt hebben van wat je wel hebt gedaan, dan van wat je niet hebt gedaan. Wie van een heerlijk potje relativeren houdt, kan ook denken: waarom is het 'beschamend' om een blauwtje te lopen: elk mens wordt verliefd, gevoelens heb je notabene niet zelf in de hand, de persoon in kwestie kan het alleen maar opvangen als een compliment. We vinden het allemaal leuk om in de smaak te vallen, ook al voelen we niet hetzelfde.

Dus, voel je je aangesproken, dan zeggen we: één van je goede voornemens voor 2019 is eerlijk zijn tegen je crush. Interesse?

Programma-info
Op welke zender 'Crush' wordt uitgezonden en wie de presentator wordt, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder