Heuglijk nieuws uit Boekel: Michelle en Maarten wonen samen

Dat laten ze zien via een lieve 'wij-wonen-nu-officieel-samen-foto'

Photograph, Romance, Love, Interaction, Kiss, Photography, Gesture, Ear, Happy,
Boer Zoekt Vrouw

Als je het over liefde op het eerste gezicht hebt, zijn boerin Michelle en haar Maarten het levende bewijs. Jack en Rose zijn er niks bij. Geen viergangendiners op een cruiseschip, wel miljoenen champignons. Geen galajurk, wel een overall. De twee Brabantse tortelduiven hadden niet veel nodig om dolverliefd op elkaar te worden.

Dit is 'm
Michelle
en Steffi waren onlangs te gast bij talkshow Kraak van Omroep Brabant. Daar vertelde Michelle al dat serieuze samenwoon-plannen waren met haar grote vlam Maarten. "Maarten komt binnenkort richting Boekel. Zeer binnenkort zelfs. We gaan over twee weken samenwonen," aldus de champignonkweker.

Verhuisdozen
Op de website van Boer Zoekt Vrouw blijkt dat de twee de daad bij het woord hebben gevoegd. Afgelopen weekend stond in het teken van verhuisdozen, sjouwen veel ritjes tussen Aalten en Boekel. Maarten is sinds afgelopen vrijdag officieel ingetrokken bij de Boekelse boerin.

Of ze daar blij mee zijn? Dat is nog een understatement. Maarten vertelt: "Het is een hele opluchting om eindelijk officieel samen te wonen. We hadden zelf ook niet verwacht dat het zo snel zo goed zou gaan. Maar al vrij snel hadden we zoiets van 'we kunnen niet wachten tot het eindelijk mag'. Het bevalt supergoed."

Blije buurt
Niet alleen M&M zijn blij dat ze na al die geheimzinnige maanden nu samen in één huis wonen, ook de buurtbewoners zijn in hun nopjes. Er was zelfs een welkomstborrel voor de twee georganiseerd. "We werden zaterdagmiddag welkom geheten door de buurt. Het huis was versierd en er hing een welkomstbord. Het was zo’n warm ontvangst!”

Boer Zoekt Vrouw

Toekomstplannen
Nu de twee samenwonen is het tijd voor toekomstplannen. Maarten is van plan een baan te zoeken in de omgeving van Boekel. En nee, hij gaat niet samenwerken met zijn vrienden. Daar zijn ze vrij resoluut in: " We hebben vanaf het begin afgesproken dat we werk en privé zoveel mogelijk gescheiden houden en graag allebei ons eigen ding blijven doen."

Eerder sprak het verliefde stel al over nageslacht dat ze in de toekomst graag zouden willen. Maar voor nu geniet Maarten vooral van de kleine dingen. "Juist de simpele dingen, daar heb ik zin in. ’s Avonds samen eten. En elke avond samen op die hoekbank natuurlijk, haha!”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder