Nicole Kidman lekt de releasedatum van tweede seizoen Big Little Lies

Big Little Lies is terug!

big-little-lies-seizoen-2
Big Little Lies

Big Little Lies begon als miniserie. Maar nadat seizoen 1 verscheen, was de serie zo’n succes dat de makers (gelukkig voor ons!) besloten een tweede seizoen te maken. Nou, dat nieuwe seizoen komt eraan. Nicole Kidman verklapt de verschijningsdatum alvast.

Oeps!
De actrice laat aan The Wrap weten dat seizoen 2 dit jaar in juni van start gaat. Volgens de Amerikaanse site wilde HBO deze informatie nog helemaal niet vrijgeven. Op welke dag in juni Big Little Lies verschijnt, is nog niet bekend.

Oude cast
Wat we wel al weten, is dat het grootste deel van de oude cast weer terug is. En dat zijn niet de minste namen. Nicole Kidman speelt samen met Reese Witherspoon en Shailene Woodley de hoofdrollen.

Acteurs
Andere acteurs die in seizoen 1 speelden (en terugkomen!) zijn Alex Skarsgård, Laura Dern en Zoë Kravitz. Een grote naam die voor het nieuwe seizoen aan de cast is toegevoegd, is Meryl Streep.

Het verhaal
Big Little Lies gaat om de moeders Madeline, Celeste en Jane. Tijdens een benefietavond op de openbare school van hun kinderen wordt er iemand vermoord. De vrouwen zijn hierbij betrokken. Vanaf dat moment gaan we door middel van flashbacks terug in de tijd en komen we erachter wat er gebeurd is, en belangrijker nog: waarom.

Het eerste seizoen van Big Little Lies is te zien op Ziggo Go.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder