Netflix waarschuwt voor levensgevaarlijke ‘Bird Box Challenge’

De nieuwste challenge in social medialand

netflix-waarschuwt-voor-bird-box-challenge
Bird Box

Je hebt ‘m vast al voorbij zien komen op Netflix of social media: de nieuwe film Bird Box. Je weet wel, die thriller waarin Sandra Bullock zo ongeveer de hele tijd geblinddoekt is. Er blijkt nu een levensgevaarlijke trend rondom de film te zijn ontstaan. Netflix waarschuwt op Twitter voor de Bird Box Challenge.

Tweet
De streamingdienst schrijft een tweet over de uitdaging: “Ik kan niet geloven dat ik dit moet zeggen, maar: verwond jezelf alsjeblieft niet met de Bird Box Challenge. We weten niet hoe dit begonnen is, en we waarderen de liefde, maar Boy en Girl hebben maar één wens voor 2019 en dat is dat jullie niet in het ziekenhuis belanden door memes.”

Side note:
Boy en Girl zijn in Bird Box de twee kinderen van Sandra Bullocks personage Malorie.Bird Box Challenge
Met de Bird Box Challenge lopen mensen geblinddoekt op straat rond, terwijl ze dit filmen of fotograferen en op social media plaatsen. Je begrijpt: dat is heel gevaarlijk. Netflix waarschuwt dat je jezelf kunt verwonden en in het ziekenhuis kunt belanden door deze challenge.

Reacties
Twitteraars lijken het eens te zijn met de mening van Netflix. Dat weerhoudt ze er echter niet van om een aantal hilarische reacties op de tweet te geven.Netflix reageert zelf ook weer op de reacties:

Advertentie - Lees hieronder verder