Aha! Dus zo ziet het mysterieuze monster uit Bird Box eruit

Mystery solved (scheelt weer wat slapeloze nachten)

Water transportation, Watercraft rowing, Boats and boating--Equipment and supplies, Vehicle, Boating, Recreation, Oar, Boat, Fisherman, Skiff,
Bird Box

De horrorfilm Bird Box breekt op de valreep van 2018 nog even alle records op Netflix. In een week tijd werd de Netflix Original met Sandra Bullock in de hoofdrol al door meer dan 45 miljoen accounts bekeken.

En da's niet het record van afgelopen jaar, da's overall een record. Volgens Netflix keken er niet eerder zoveel mensen naar een ‘original’ (een eigen productie, voor de leken onder ons) in de eerste week na de release.

Bird-watte?
Voor wie de afgelopen tijd social media en Netflix achterwege heeft gelaten, het verhaal in het kort: in het post-apocalyptische Bird Box is de mens een prooi voor een mysterieus monster dat haar slachtoffers tot zelfmoord drijft zodra 'de schim' wordt gezien. De enige manier om je te beschermen, is dus door geblinddoekt door het leven te gaan.

Dé hamvraag als je de film hebt gezien, is vervolgens: hoe ziet het monster eruit? Wel nu; in een interview met Bloody Disgusting doet Sandra Bullock een boekje open over het creepy gedaante.

Groen babygezicht
"Het was een groene man met een angstaanjagend babygezicht", aldus de 54-jarige actrice. Verder vertelt ze: "Het leek in eerste instantie op een gruwelijke slang. Ik had toen zoiets van: 'Ik wil dit niet zien.' Maar toen ik me omdraaide en ik het voor de eerste keer zag, barstte ik in lachen uit. Eng was het niet, het leek eerder op een lange, dikke… baby, " grapt ze.

Que?!
Denk je nu; maar waarom heb ik dat groene monster nooit gezien? Je bent niet gek (en niet bezeten door het monster). Regisseur Susanne Bier legt uit dat ze uiteindelijk hebben besloten het gewelddadige monster niet te laten zien. Ze wilden de film mysterieus houden en geloofden dat de film hierdoor krachtiger zou zijn. Nou, da's goed gelukt.

En het einde dan?
Mocht je ook met duizend vraagtekens zitten na het einde van de film, dan vind je hier misschien opheldering. Ook het beeld van Sandra Bullock met een blinddoek heeft bij fans voor nogal wat creativiteit gezorgd: memes, memes everywhere.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder