Lena van Ex On The Beach: Double Dutch heeft een nieuwe vriend

Maar het is niet rapper Chivv

lena-ex-on-the-beach-nieuwe-vriend
Ex On The Beach: Double Dutch

Vorige week schreven we nog over Lena uit Ex On The Beach: Double Dutch en de bekende rapper Chivv. De twee flirtten in een live video op social media en lagen samen hand-in-hand in één bed. Wat blijkt? De twee zijn toch geen stel. Lena is samen met iemand anders.

Maatje & lover
Woensdagavond plaatste Lena een foto op Instagram (die helaas op privé staat). Op de foto zien we Lena in de trein met een jongen naast haar, die voor de grap een vinger in haar neus duwt.

Onder de post schrijft Lena: “Eindelijk iemand gevonden die mij mijn hele leven lang kan irriteren. Nee, maar even serieus. Instagram, maak kennis met mijn maatje & lover. Ik hoop dat jullie onze privacy kunnen respecteren en alle vervelende vragen achterwege kunnen laten. *Oh ja dames, aub, wees geen hyena’s.”

Wie?
De man op de foto is Christopher Ivander Soares. Hij heeft zijn Instagram helaas ook op privé staan. Voor het geval je hem beter wil bekijken, moet hij je volgverzoek eerst accepteren.

Foto's
De foto van het stel is inmiddels van Lena’s Instagram verwijderd. Geen zorgen, je kunt ‘m toch nog zien. Cosmopolitan heeft een screenshot van de post gemaakt. Ook vind je hier foto’s van Lena’s Instagramstories, waarop Lena en Christopher een ‘date night’ hebben.

Ex On The Beach
Lena is iedere zondagavond te zien in het MTV-programma Ex On The Beach: Double Dutch. Ze was één van de originele singles die op het eiland verscheen. Even later in het programma spoelde haar ex Mezdi aan op het strand. Temptation Island-kijkers kennen Mezdi van toen hij in 2018 met zijn toenmalige vriendin Daniëlle de ultieme relatietest aanging.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder